Vücut Tipine Göre Bikini ve Mayo Nasıl Seçilir?

 

Vücut Tipine Göre Bikini Seçimi oldukça dikkat isteyen bir iştir. Yazın keyfini çıkartmak için doğru bikini ve mayo seçmek gerekir. Vücut hatlarını güzel gösteren ten rengine uyumlu mayo ve bikiniler tercih edilmesi gerekir. Vücudun tipinden önce cildin renk tonuna göre seçim yapmak gerekir. Aksi halde vücuda tam oturan ve yakışan parçalar cildi soluk ve donuk gösterebilir.  

Açık tenli olanlar koyu renkli mayo ve bikinileri tercih edebilir. Tam tersi esmer olan kişiler açık tonları tercih edebilir. Mayo konusunda zıtlık sadece desenlerle alakalıdır. Birbirine zıt iki rengin birleşmesi parçanın çarpıcı görünmesini sağlar. Kendine güvenen her kadının vücuduna ve tenine uygun parçayı bilmesi gerekir. 

Bikini ve mayo seçme konusunda dikkat edilmesi gerekenler aşağıda belirtilmiştir.

  • Göğüs dekoltesi göğüs tipine uygun olması gerekir. 
  • Bacak bütünlüğünü bozmayan ayrıntıların olması gerekir. 
  • Parçadaki renk geçişlerinin cilt tonunu değiştirmemesi gerekir.

Ayrıca satın almadan önce yetkili kişiye sorulması gereken bir kaç soru vardır. Hangi tıp bikini göğüsleri büyük gösterir sorusu ilk akla gelen sorudur. Hangi tıp mayolar zayıf gösterir sorusu da ikinci en sık akla gelen sorudur. Bikini seçimi nasıl olmalı sorusu aslında tüm soruların cevabını verebilecek bir sorudur. 

Geniş Kalçalara Ve Basenlere Sahip Olanlar İçin Bikini Seçimi

Bu konuda yapılacak ilk iş dikkati göğüslere çekmektir. Böylece basendeki şişkin görüntü yerini güzel duran göğüslere bırakır. Göğüsleri ön plana çıkartmak için dik ve diri olması şarttır.  Push Up Bikini tercihi dolgulu alt desteği ile bu görüntüyü sağlar.  Aynı zamanda güzel görünür.

Büyük Göğüslere Sahip Olanlar İçin Bikini Seçimi 

Toparlayıcı Bikini büyük göğüslü hanımların güzelliğine güzellik katar. Aynı zamanda doğru bilinenin aksine büyük göğüsler için dantel ve püskül detayı oldukça az olması gerekir. Zaten göğüslerin büyüklüğü üst bikininin güzel gözükmesini sağlar. Fazladan olan detaylar göğüsün duruşunu değiştirebilir. 

Vücut Tipine Göre Bikini Seçimi uzun deneyim ister. Güzel durur diye satın alınan bir çok parça  yanlış tercih olabiliyor. 

Bir bakıma Kelebek Model Bikini her vücut tipine uygun olduğu için sıkça tercih edilir. 

Küçük Göğüslü Olanlar İçin Bikini Seçimi

Küçük göğüslü olan kadınlar her şekilde bikini ve mayoya uyum sağlar. Çok fazla seçim yapabilirler. Göğüs çevrelerine tam olarak oturan bikinileri tercih etmeleri gerekir. Aksi halde Küçük göğüsler güzel görünmez. 

Büyük Beden Olanlar İçin Bikini Seçimi

Bölge olarak hangi yer daha cazip ise o yer öne çıkartılması gerekir. Örnek  olarak en sevilen dövme hangi alanda ise o bölgeyi kapatmayan parçalar kullanılabilir. 

Son olarak Vücut Tipine Göre Bikini Seçimi aylarında çok daha önem kazanır. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir