Her Yerde Göreceğiniz Düğün Trendleri

Düğün Konseptleri son zamanlarda oldukça çeşitlenmeye başlamıştır. Aksesuar ve diğer detaylar dikkat çekici görünümüne sahip olsun diye bir çok yenilikler yapılmıştır. Özellikle gelinin ve damadın seçimlerini tutmak düğün hayallerini gerçeğe dönüştürür. 

Sade düğün için mavi ve beyaz renkler daha göz alıcı görünür. Düğün alanının renk renk çiçeklerle süslenmesi oldukça önemlidir. Aynı zamanda gelin arabasının da aynı çiçeklerle süslenmiş olması gerekir. Mekanda renk uyumunun canlı görünmesi şatafatlı düğün isteyen kişilerin ilk tercih ettiği şeydir. 

Günümüzde artık sade düğünler tercih edilir. Bu yılın trendleri arasında yerini hala koruyan nude tonlarla bezenmiş ambiyanstır.  

Düğün Konseptleri eski dönemlerde olan akılda kalıcı görüntüleri ortaya koyar. Bu nedenle yeni evlenecek çiftler için oldukça önemli bir yere sahiptir. 

 Düğün Çiçeği Çeşitleri 

Gelinin tamamlayıcısı olan rengarenk çiçekler kimi zaman yapay kimi zaman gerçek çiçekten meydana gelir. Güzel görüntüsü ile gelinliğin gösterisini iki kat artırır. Çiçeklerin seçildiği tonlarda gelin masasının düzenlenmesi ortama ayrı bir hava katar. Etraftaki süsleme çiçeklerin renk tonları pastel tonlarda daha iyi iş görür. 

Düğünlerde yeni trend olarak evli çiftlerin dikkatini çeken ilk şey kurutulmuş çiçeklerin kullanılmasıdır.  Artık bu yeni fikirle yapay çiçeklerin dönemi tarih olmuştur. Çevreye sağladığı denge ile kurutulmuş çiçek fikri geleceğe yatırım gibi görünüyor. 

Bu tarz çiçeklerin davetiye, gelin anı defteri ve düğün pastasını süslediği görülür. Bu trend yeni evli çiftlere bahşedilmiş muhteşem bir hediyedir.

En Popüler Düğün Rengi

Düğün Konseptleri adı altında eskiye nazaran daha nude ve soluk yanlarda tercih yapılır. Düğün açık alanda yapıldığında ise genellikle yeşil ve mavinin buluştuğu bir mekana giriş yapılır. Davetlilerin etkilenmemesi içten bile değildir. 

Renk olarak gelinlik ve damatlık hariç diğer alanların mevsime uygun şekilde hazırlanmış olması gerekir. Yaz aylarında turuncu ve şeftali tonlar daha hoş durur. Kış aylarında ise soluk mavi ve kırık beyaz tonları oldukça dikkat çeker. 

Hafta İçi Düğüne Davet Edilmek 

Geçen sezonlarda ağırlıklı olarak düğünler hafta sonu yapılır. Amaç daha çok kişinin gelmesidir. Son zamanlarda sade düğün trend olduğu için düğün gününün hafta içi olması sorun oluşturmaz.  Ayrıca düğün yapılacak yerin genel konseptlere uygun olması gerekir. 

Günün trendleri arasında davetiye modelleri yenilikler sıralamasının en üstünde yer alır. Çok fazla seçenek olduğundan her an yeniliğe uygundur. Her an değişen davetiye rengi tonları genel olarak mevsime göre farklılık gösterir. Bu konuda fikir sahibi olan diğer evli kişilere danışmak gerekebilir. 

Düğün Konseptleri ile bütünleşen gelinliklerin modası artık eski döneme doğru kayar. Kol detaylarındaki dantel işlemeler ve klasik güpürler artık her sezon daha fazla görülür. Bu sebeple eskinin yenisin doğru kayan trendlerin zirvede yerini koruması oldukça doğaldır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir