Trençkot İle Yapabileceğiniz Farklı Stiller

Trençkot İle Yapabileceğiniz Farklı Stiller ile moda dünyasının en göz alıcı kombinlerini oluşturabilirsiniz. Sevdiğiniz parçaları bir araya getirirken mevsime uygun ürünleri tercih etmeye özen göstermelisiniz. Özellikle bu konuda en şanslı olduğumuz mevsimlerden biri de sonbahardır. Hırkalar, yağmurluklar, kazaklar, ceketler ve trençkotlar bu mevsim için değerlendirebileceğiniz bazı ürünler. Sizler de her gün farklı bir stil ile göz alıcı bir şıklığa sahip olmak istiyorsanız kombinlerinizde trençkot detayına önem verin.

Trençkotlar İle Yapabileceğiniz Stiller

Spor Ayakkabılar İle Tamamlayın

Spor parçalar ile birlikte oldukça şık ve konforlu bir görünüm elde edebileceğiniz trençkotları spor ayakkabılarınız ile birlikte kombin yapabilirsiniz. Kemerli bir yüksek bel jean pantolon ve spor ayakkabı ile birlikte kullanacağınız trençkot modelleri ile stil sahibi bir kombin hazırlayabilirsiniz.

Klasik Görünüm İçin Topuklu Ayakkabılar

Topuklu çizmeleri botlar veya ayakkabılar ile birlikte kullanacağınız trençkotlar ile klasik bir görünüme sahip olabilirsiniz. İş kıyafetleriniz için trençkotları tercih edebilirsiniz. Hem daha modern hem de daha klasik ve şık bir kombin elde edeceksiniz.

Süet Trençkotlara Yer Açın

Sadece gabardin veya yağmurluk kumaştan üretilen trençkotları değil süet trençkotları da tüm kombinlerinizde kullanabilirsiniz. Özellikle ofis giyimi için en uygun tasarımda olan süet trençkotlar ile şıklığınızı konuşturabilirsiniz. Yeşil ve krem rengi süet trençkotlar 2021 sonbahar sezonu için tercih edebileceğiniz en gözde ürünlerden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir