İlkbahar Aylarında Tercih Edilen Çanta Renkleri Nelerdir?

Kış aylarında soğukları her hücrelerimizde yaşadıktan sonra bahar aylarının geldiğinin fark edebiliriz. Hal böyle olunca da içimiz kıpır kıpır eden bahar havası dolmaktadır. Yeni sene, farklı mevsimlerin gelip geçtiğini söylerken şimdi ise yeni çantaların modalarını takip eder olduk. Bu senenin hangi renkli çantaları sezona damga vuracağını her kadının merak konusudur. Bunlara ek olarak da kadınlar artık çantalarına göre kombin tasarımı yapmaktadır. Tarzlarını ilk önce çantaları üzerinden oluşur.

Aksesuar denildiği zamanlarda akla tek gelen parça çanta olmuştur. Bundan dolayı da çanta severlerin ilkbahar zamanlarında hangi renkte olacağını araştırma içerisindedir. İlkbahar aylarında genellikle;

  • Şartröz
  • Alman Yeşili
  • Sakız Pembesi
  • Safran Rengi
  • Kan Kırmızısı
  • Mandalina

Renkli çantalar trend olur. Bu renkteki tüm çantalar günlük kombinlere uygun olabileceği gibi özel günlerinizde de rahatlıkla kombinleyeceğiniz renk türlerindendir.

Her Zaman Alternatif Çantanız Olmalı 

Yeni sezonda görüldüğü gibi artık kadınlar tek çanta ile de yetinmeden günlük birden fazla çanta kullanmaktadır. Eşyalarını büyük çanta yerine küçük çantalara koyarak kullanım sağlar. Moda ikonları tarafından genellikle bu türden kullanım sağlamak istiyorsanız çantaların kendi içerisinde bağlantılı olmasını gerektiği söylemektedirler.

Böylelikle çantalarınızda ne olduğunu karıştırmadan rahatlıkla başarı kombinler oluşturabilirsiniz. Yukarıda belirtilen çantanın renkleri ile birlikte boyutları ve desenleri de ayrıca önem taşımaktadır. Çantanın hangi hammaddede yapıldığı ise önemlidir. Bu hammaddeye göre günlük yada özel gece kullanım olduğu belirlenmektedir.
 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir