Kilonuzu Bu Trençkot Modelleri ile Saklayabilirsiniz

Kışın en güzel yanı fazla kiloların kıyafetlerin kalınlığı içerisinde kaybolması öyle değil mi. Ancak kilolar hem kaybolmuş görünürken  hemde daha zayıf olduğundan daha zarif gösteren tercihlerde yapmak mümkün. Bu vazifeleri en iyi yerine getiren dış kıyafet tercihleridir. Tercihi iyi yaparsak kendimizde iyi kamufle etmiş oluruz buna bağlı olarak. Çok salaş fiziki yapıyı hiç belli etmeyen ceketler hırkalar kabanlar ve trençkotlar mevcut. Bunlara ek pançoları ve kap modellerini de unutmamak lazım.

Herkesin Kullandığı Trençkot Modeli

Kap demişken Fransız kapları olarak bilinen trençkot modelini hiç kullandınız mı? Asla modası geçmeyen uzun, kısa, boyfriend, midi olarak her boy üretilen her mevsime uygun dokuda üretilen çok şık bir tasarım. Eminim kadın erkek demeden herkesin mutlaka Fransız model bir trençkotu olmuştur.

Adına Fransız kapı denilmesinin sebebi gerçekten bu trençkotun Fransız asıllı olmasıdır. Orijinali üç parça olup uzun bir üründür. İki on kanata sahip düğmelerini üst üste geldiği genellikle her sırada iki düğmesi olan çok düğmeli geniş yakalı bir tasarımdır. Kadın ve genç kız gibi herkes için olan vücut yapısını daha uzun ve daha kalıplı gösteren birçok çeşitleri olan trençkotu kim giyse mutlu oluyor. Neden mi çünkü kilonuzu bu trençkot modelleri ile saklayabilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir