Kot Gömlek Kombini Nasıl Yapılır?

Kot gömlek diğer bir ismiyle Jean gömlek olarak bilinir. Günlük yaşantıda kolaylıkla kombini yapılabilir bir üründür. Aynı zamanda kot gömlek kombininin belli bir mevsimi yoktur, her mevsim tercih edilir. Hem spor hem de klasik tarza bürünebilen kot gömlekler ile yapılan kombinleri sıklıkla görmekteyiz.

Kot gömlekler yazın etek ve şortlar ile kışın ise deri pantolonlar, deri etekler ile şık bir biçimde kombinlenebilir. Kot gömlekler ile taytların birleşimi de harika olur. Düz bir kot gömlek içine siyah bir atlet giyilir, düğmeleri açık bırakılır ve altına da tayt giyilirse sade bir şıklığı yakalanacaktır. Blazer ceketlerle, beyaz skinny Jeanlar ile kullanımı sıkça tercih ediliyor.

Kot gömlekler ile maksi etekler, mini etekler, desenli mini etekler, dantelli bohem etekler ve leopar desenli eteklerle uyumu yakalayabiliyor. Her kıyafetle uyum sağlayan kot gömleklerden mutlaka 1 tane dolabınızda olması gerekir. Kot gömlek ile kombin yapmanın kurtarıcı olduğunu söylemek mümkündür.

Kot Gömlek ve Beyaz Etek  ile Şort Kombinini Deneyin

Siz de eğer mavi ve beyazın uyumunu seviyorsanız kot gömlek ve beyaz etek veya beyaz şort kombini yapabilirsiniz. Kot gömlek ve beyaz etek tercih etmeniz sizi genç gösterir. Böylece genç bir tarz yakalamış olursunuz. Eğer seçiminiz beyaz şorttan yana olacaksa normal kesim ve yüksek bel şortlarla kot gömleğinizi uyum içinde kombinleyebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir