Sizlere İlham Verecek Yeni Trençkot Modelleri

Sizlere İlham Verecek Yeni Trençkot Modelleri ile artık modern kombinler oluşturabilirsiniz. Moda dünyasının tarihi kadar eski bir parça olan trençkotlar aslında maskülen ve feminen giyimin en star ve ana parçalarından biri. Sizler de biraz daha cool kombinler ile dikkat çekici bir görünüm elde etmek istiyorsanız her zaman tercihinizi trençkot modellerinden yana kullanmalısınız.

İlham Verecek Trençkot Modelleri Uzun Ve Kuşaklı Trençkotlar

Kullanacağınız her parça ile bir yıldız gibi parlayacağınız trençkot modelleri içerisinden her zaman klasik olan tasarımları tercih etmelisiniz. Toprak tonları ve uzun salaş trençkotlar bu noktada tercih edebileceğiniz en doğru ürünlerden biri olabilir.

Renkli Trençkot Modelleri

Renk geçişleri olan ve iki renkli trençkot modelleri bu sezona damga vuran ürünlerden biridir. Sade kombinlerinizi hem bir star gibi parlatmak hem de renklendirmek istiyorsanız sizler de renkli trençkot modellerini tercih edebilirsiniz. Daha çok günlük kombinler için tercih edilen renkli trençkotlarınızı botlarınız ve spor ayakkabılarınız ile bir arada kombinleyebilirsiniz. Özellikle yüksek bel ispanyol paça pantolonlar ile muhteşem bir uyum yakalayan renkli trençkotları sizler de çok beğeneceksiniz.

 Elbise Formundaki Trençkotlar

Elbise formundaki dar kalıp trençkotlar ile davete veya şık bir akşam yemeğine de katılabilirsiniz. İş yeriniz için de tercih edebileceğiniz elbise formundaki trençkotlar ile sizler de şehir stilinizi şık bir kombin ile tamamlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir