Sokak Stillerinde Elbiseler Nasıl Kombinlenir?

Sokak Stillerinde Elbiseler Nasıl Kombinlenir? Elbise giymek gerçekten kadınlar için hem rahat hem konforlu hem de en şık stil tüyolarından biri. Sizler de kombinlerinize sıkça elbiselere yer veriyorsanız, bu sezon sokak stilinizi oluştururken de istediğiniz model ve tasarımlı bir elbise modelini tercih edebilirsiniz. Sokak giyimi denildiği zaman akla biraz daha spor parçalar gelebiliyor. Ancak hem göz alıcı ve şık olmak hem de spor bir kombin hazırlamak hiç de zor değil.

Çok zarif ve şık bir siyah elbiseyi bile spor parçalarla bir arada kullanarak günlük stiliniz içerisinde sokak giyiminizde kullanabilirsiniz. Bunun için önceliğiniz her zaman elbisenizi tamamlayacağınız doğru bir ayakkabı seçmek. Eğer bir elbiseyi, spor ayakkabı veya bot ile bir arada kullanırsanız, daha spor bir görünüm elde edersiniz. Aynı elbiseyi şık bir topuklu ayakkabı ile birlikte kullanırsanız şık bir davete katılabilir veya abiye giyim içerisinde ya da ofis stilinizde kullanabilirsiniz.

Onun için önceliğiniz her zaman bu elbise ile birlikte kullanacağınız doğru bir ayakkabıyı seçmek olmalı. Bunun yanı sıra yine sokak stili denildiği zaman en önemli detaylar arasında çantalar geliyor. Kullanacağınız elbiseyi daha spor bir forma sokabilecek deri çantalar veya süet çantalar da yine en önemli detaylar arasında yer alıyor. Elbisenizi şık bir davet için kullanacaksanız biraz daha ışıltılı el çantalarını tercih edebilirsiniz. Sokak stilinizi tamamlamak için elbiselerinizle birlikte deri ceketler, hırkalar ve kot montlar da yine ihmal etmemiz gereken en önemli ayrıntılar arasında yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir