Sonbahar Ve Kış İçin Ceket Alışverişi Nasıl Yapılmalı?

Sonbahar Ve Kış İçin Ceket Alışverişi Nasıl Yapılmalı? Havaların soğuması ile birlikte artık dolaplardaki mevsime uygun kıyafetler de yavaş yavaş çıkmaya başladı. Eğer yeni ceket alışverişine çıkmak istiyorsanız sizlere önerilerimize göz atmanızı tavsiye ederiz. Hem sonbahar hem de kış mevsimi için en uygun ceketleri nasıl seçmelisiniz?

Kumaş Kalitesine Dikkat Etmelisiniz

Mevsime uygun ceket seçimlerinizde öncelikli olarak kumaş kalitesine oldukça dikkat etmelisiniz. Sonbahar mevsiminde almış olduğunuz hafif ince bir ceketi kış mevsiminde giyemeyebilirsiniz. Bunun için de her iki mevsime uygun kumaş kalitesine sahip olan ceketleri tercih etmelisiniz. Sonbahar için kaşe ceketleri ve deri montları tercih edebilirsiniz.

Renk detayı da çok önemli

Sonbaharın o güzel renk geçişlerini sizler de kombinlerinizde taşıyabilirsiniz. Özellikle mürdüm, bordo, kahve, bordo ve tabii ki siyah… Dilediğiniz ve kombinlerinizde tercih ettiğiniz renkler ile sizler de sonbahara uygun kombinlerinizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca sadece ceket seçimlerinde değil kombinlerinizde kullanacağınız tüm kıyafetlerinizde sonbahara uygun renk geçişleri yapmaya dikkat etmelisiniz.

Yağmurluk Ve Rüzgarlık

Yağmurluk ve rüzgarlık olarak da kullanabileceğiniz ceket modelleri özellikle sonbahar mevsimi için dolabınızdaki hayat kurtarıcı parçalardan olabilir. Bunun için kısa trençkot ceketler en uygun ürünlerden biri olacaktır. Ayrıca yağmurluk olarak kullanabileceğiniz deri ceketler de yine mevsime uygun olarak tercih edebileceğiniz ceket modelleri arasında yer alabilir.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir