Unutmamanız Gereken Trençkot Giyme Kuralları

Unutmamanız Gereken Trençkot Giyme Kuralları, kusursuz bir görünüm elde etmek için oldukça işinize yarayacak. Sizler de sonbahar mevsiminde en çok kullandığınız trençkot modelleri ile tam da istediğiniz gibi görünmek için sizlere önerilerimize göz atabilirsiniz.

Trençkotun Rengi

Trençkotun rengi ne olursa olsun esas renginin bej olduğu söylenebilir. Bej rengi trençkot rengi ile özdeşleşmiş bir renktir. Tabii ki, renk seçiminin bir zevk meselesi olduğunu hatırlatmak gerekir. Ancak bej renginin her kombinle iyi gittiğini unutmamalıyız. Kahve, krem ​​ve siyah renkleri de trençkot modellerinde en çok tercih edilen renklerdendir. Lacivert ve yeşil tonlarındaki trençkot modellerini de diğer kıyafetleriniz ile eşleştirmek kolaydır.

Rengarenk trençkot modellerini de bulabilirsiniz. Ancak kırmızı, sarı ve karışık renk seçenekleri gibi bu renklerin de her zaman en zor kombin yapılan renkler arasında olduğunu unutmamalısınız.

 Trençkot Uzunluğu

Trençkot seçiminde en çok ihmal edilen şeylerden biri de boy ve kilo fark etmeksizin seçilen modellerdir.

Kısa boylu ve kilolu iseniz uzun trençkot modelini tercih etmelisiniz. Seçeceğiniz trençkotun kemeri varsa bağlamamaya özen göstermelisiniz. Salaş kalıptaki trençkotlardaki kuşakların bağlanması daha modern bir görünüm sunsa da kilolu vücutlar için kötü bir görünüm oluşmasına neden olabilir.

Zevkli ve stil sahibi görünmek için sizler de vücut ölçüleriniz ile uyumlu olan trençkot modellerini tercih etmeye özen göstermelisiniz. Bu sayede cool ve havalı bir trençkot kombini yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir