Çantalarda Vintage Modası Hız Kesmeden Devam Ediyor

Çantalarda Vintage Modası Hız Kesmeden Devam Ediyor. Sonbahar ve kış sezonuna girdiğimiz şu günlerde hem kıyafetlerde hem de takı ve aksesuarlarda da eskiye bir dönüş olduğunu hemen fark edebiliyoruz. Özellikle çanta modellerinde de bu etkiyi görmek mümkün.
Retro tasarımlara sahip olan çantalar bu sezon oldukça moda. Sizler de retro giyim tarzını seviyorsanız ya da aksesuarlarınızda da bu detayı kullanmak istiyorsanız çanta modellerini kesinlikle inceleyin. Vintage çantalarla oldukça şık ve göz alıcı kombinler hazırlayabilirsiniz.
Dilerseniz yine vintage kıyafetler ile çantalarınızı bir arada kullanabilir ya da diğer kombinlerinizde de tercih edebilirsiniz. Spor kıyafetlerinizi biraz daha şık göstermek istiyorsanız kesinlikle bu çanta modellerini tercih edebilirsiniz. Büyük taşlı ve işlemeli çantalar bu sezon oldukça moda.
Ayrıca koyu kahve tonları, sarılar ve parlak siyah deri çantalar da yine bu moda akımının içerisinde bulabileceğiniz renklerden. Vintage giyim tarzının en önemli unsurlarından olan büyük tokalar, nakışlar ya da işlemeler çanta modellerinde de etkisini gösteriyor. Sizler de kombinlerinize ışıltı katacak bir detay kullanmak istiyorsanız çantalarınızı vintage modellerinden seçebilirsiniz.
Vintage çanta kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise çantanın belirli bir dönemi anlatmasıdır. Bunun için 90’lar ya da 80’ler döneminin ruhunu yansıtacak çanta modellerini tercih edebilirsiniz. Sonbahar için yine vintage şapkalar da çantalar ile uyum içinde kullanabileceğiniz aksesuarlardan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir