Deri Ceket Kombin Fikirleri

Her yılın en trend parçalarından biri olan deri ceketler, doğru bir şekilde kombin yapıldığında şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Doğru parçaları kullanarak deri ceketi hem özel davetler için hem de sokak stili için kombinleyebilirsiniz. İddialı bir parça olmasına rağmen sokak stilinde de kolaylıkla kombinlenebilmektedir.
Sokak Stilinde Deri Ceket
Deri ceketi, sokak stilinde kullanabilmek için daha salaş veya casual parçalar kullanabilirsiniz. Deri ceketin altına oversize parçalar, tişörtler veya croplar giyebilirsiniz. Son yıllarda ceket altına crop giymek oldukça trend olduğu için sokak stilinde de deri ceket ve crop ikilisini kullanabilirsiniz. Alt parça olarak da ister Jean ister etek veya şort giyebilirsiniz.
Elbise ve Deri Ceket İkilisi
Hem rahat hem de şık bir kombin yapmak istiyorsanız sonbahar aylarında deri ceket ve elbise ikilisinden faydalanabilirsiniz Deri ceket altına elbise giymek sizleri hem şık hem de oldukça casual gösterecektir. İster sokak stiliniz için isterseniz de özel davetler için rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Şortlu Deri Ceket Kombini
Mevsim geçişlerinde sıklıkla tercih edilen deri ceket parçasını şortlarla da kombinleyebilirsiniz. İddialı bir kombin yapmak istiyorsanız deri ceketi şortlarla birlikte kullanabilirsiniz. Şortların altına ister spor ayakkabı isterseniz de topuklu botlar kullanabilirsiniz.
Deri Ceket ve Jean
Deri ceket kombinlerinizi Jean parçalarla da kombinleyebilirsiniz. Günlük hayatın ve stilin bir parçası olarak jeanleri deri ceketlerle casual tarzda kombin yapabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir