Kot Ceket Giymenin Püf Noktaları

Kot Ceket Giymenin Püf Noktaları ve şık bir kombin yapmak için ihtiyacınız olan tüm detayları sizler için derledik.
Herkesin dolabında mutlaka bulunan ürünlerden biri olan kot ceketler her tarza ayak uydurabilen nadir parçalardan biri. Sizler de kot ceket giymeyi seviyorsanız ve tüm kombinlerinizde yer vermek istiyorsanız önerilerimize göz atabilirsiniz.
Kot ceket kombinlerinizde öncelikli olarak vücut tipinize uygun bir kot ceket seçmeyi ihmal etmeyin. Genellikle salaş kombinler yapıyorsanız tercih edeceğiniz kot ceketler da yine salaş ve bol olabilir. Ancak çok dar bir kıyafetin üzerine dar bir kot ceket giymek daha sıradan bir görünümün oluşmasına neden olabilir. Bunun için dolabınızda mutlaka salaş ve oldukça bol bir kot cekete yer açabilirsiniz. Kot ceketleri kot pantolonlar ile de birebir kombin yapabilirsiniz.
Aynı renk tonuna sahip olan kot pantolonlarla birlikte kullanabileceğiniz gibi zıt renklere sahip olan kot pantolonlarla da şık bir şekilde kombin yapabilirsiniz. Kot ceketler günlük kullanımda genellikle spor ayakkabılar ve botlar ile muhteşem bir uyum içerisinde kullanılabilmektedir. Ancak daha şık ve modern bir kesime sahip olan kot ceket tercih edecekseniz topuklu botlarınızla ya da çizmeleriniz ile de rahatlıkla kombin yapabilirsiniz.
Kot ceketlerinizin içerisine büstiyer tarzı tişörtleri tercih edebileceğiniz gibi gömlekleri de kullanarak daha modern ve spor bir kombin ortaya çıkartabilirsiniz. Bu sezona damga vuran kot ceket modelleri ise oldukça bol ve büyük beden salaş kot ceketlerdir. Bu kot ceketleri özellikle taytlar ve deri dar pantolonlarla kombin yapabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir