Trençkot Seçimleriniz Stilinizi Ortaya Koyuyor

Trençkot Seçimleriniz Stilinizi Ortaya Koyuyor. Havaların serinlemesi ile hanımların dolaplarındaki trençkotlar da çıkmaya başladı. Sizler de sonbaharın romantik havasını kombinlerinizde yaşatmak istiyorsanız tercihinizi trençkot çeşitlerinden yana kullanabilirsiniz.

Beli Büzgülü Trençkotlar

Daha çok ofis giyimi için tercih edilen beli büzgülü trençkotlar daha çok topuklu ayakkabılar ile birlikte tercih edilebilmektedir. Pek çok farklı renk seçeneğine sahip olan beli büzgülü trençkot modelleri özellikle salaş bir tasarımda olsa bile kendi vücudunuza uygun bir forma getirebilirsiniz.

Kısa Trençkotlar

Günlük kullanım için hem pratik hem de risksiz bir parça arıyorsanız kısa trençkot modellerini tercih edebilirsiniz. Hem yarı klasik hem de yarı spor giyinmeyi tercih edenler için en uygun trençkot çeşitlerinden olan kısa trençkotlar sizler için de en uygun kıyafetlerden biri olacak. Kısa botlar ve etekler veya elbiseler ile gün içerisinde dilediğiniz yere gidebileceğiniz kombinler hazırlayabilirsiniz.

Uzun Ve Oversize Trençkotlar

Daha özgür ve göz alıcı ve dikkat çekici bir kombin hazırlamayı sevenler genellikle uzun ve salaş trençkotları tercih etmektedirler. Uzun trençkotların sunduğu en büyük avantajlardan birisi de her kıyafetiniz ile uyum içerisinde kullanabilmenizdir. Deri şortlar, etekler, jean pantolonlar ve çok daha fazlası için tek bir parça trençkot modeli yeterli olacaktır. Salaş trençkotlar ile fularlar ve eşarplar da yine daha zarif kombinleriniz için tercih edebileceğiniz aksesuarlar arasında yer almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir