Stil Günlüğünüzün Çarpıcı Detayı Sonbahar Ceketleri

Stil Günlüğünüzün Çarpıcı Detayı Sonbahar Ceketleri ile artık romantik ve çarpıcı kombinler hazırlayabilirsiniz. Fermuar detaylı ve kumaş bloklu ceket modelleri bu yıl sonbahar ve kış mevsimi için tercih edebileceğiniz en moda ceketlerdendir. Ancak daha iddialı kombinler hazırlamak istiyorum diyorsanız dekolteli ve pencereli ceket modellerini tercih edebilirsiniz. Bu yıl sonbahar ve kış sezonu için klasik kış renkleri dışında daha soft renkleri de görebiliyoruz. Romantik kombinler için sonbahar mevsimi sizler için en doğru seçimlerden biri olabilir.

Romantik Ceket Kombinleri

Dilerseniz deri, denim veya kumaş ceket modellerini tercih edin. Hangi modeli kullanırsanız kullanın romantik bir kombin hazırlamak için fularlar ve güneş gözlükleri ile kombininizi desteleyebilirsiniz.

Kazayağı deseni ise romantik bir ceket seçimi için en doğru renk ve kumaş seçimi olabilir. Ayrıca tercih edeceğiniz ceketlerin hem klasik hem de spor giyim için de uygun bir kalıpta olmasına dikkat edebilirsiniz.

Parlak Neon Renkler

Sonbahar mevsimi için sadece toprak tonlarını tercih etmenize gerek yok. Özellikle bu yıl kış ve sonbahar modası içerisinde hem soft hem de canlı neon renkleri sıkça göreceğiz. Sizler de her mevsim renkli ve çarpıcı giyinmeyi seviyorsanız çok şanslısınız. Parlak neon turuncu bir blazer ceket ile havalı bir kombin yapabilirsiniz. Ayrıca deri ceket tercihlerinizde parlak deri ceket modellerini tercih edebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir