2021 Trend Alarmı Balon Kollu Gömlek Modelleri

2021 Trend Alarmı Balon Kollu Gömlek Modelleri ile sizler de modayı yakından takip edebilirsiniz. Sonbahara en çok yakışan parçalardan biri olan balon kollu gömleklerde sizleri sınırsız model ve renk seçeneği bekliyor. Sizler de klasik parçalarda biraz daha modern dokunuşlar arıyorsanız tercihinizi balon kollu gömlek modellerinden yana kullanabilirsiniz.

Özellikle balon kollu gömleklerde en dikkat çeken detaylardan biri de bel kısmının kuşaklı veya pileli olması. Tek başına kombininizdeki en star parça olmaya aday olacak olan balon kollu gömleklerinizi sadece klasik parçalar ile değil günlük spor kıyafetleriniz ile de bir arada kullanabilirsiniz.

Balon Kollu Gömlek Kombinleri

Denim pantolonlar kesinlikle balon kollu gömlek modelleri ile en uyum içerisinde yer alan parçalardan biri. Yine şık ve zarif bir topuklu ayakkabı ve ince omuzdan askılı bir çanta ile bu zarif ve şık kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Uzun etekler de tesettür giyimde balon kollu gömlekler ile bir arada kullanılan parçalar arasında yer alıyor.

Sonbahara özgü pek çok canlı rengi ve deseni de yine balon kollu gömlek modelleri arasında bulabileceksiniz. Bu senenin en gözde rengi olan ise kiremit ve camel rengi genellikle balon kollu gömlek modellerine en çok yakışan renkler arasında yer alıyor. Ayrıca dantel detaylı balon kollu gömlek modelleri ile daha romantik ve asil kombinler de oluşturabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir