Sonbahara Feminen Dokunuş İçin Trençkotları Seçin

Sonbahara Feminen Dokunuş İçin Trençkotları Seçin. Sadece tek bir parça ile star gibi parlamak ister misiniz? Bunun için ihtiyacınız olan tek şey ise klasik ve şık bir trençkot modeli. Sizler de cool ve feminen bir kombin yapmak için dilediğiniz modeldeki trençkot modelini tercih edebilirsiniz.

Feminen Görünüm İçin Trençkot Kombinleri

Feminen bir tarz oluşturmak için öncelikli olarak bazı parçaları ana parça olarak tercih etmelisiniz. Bunların başında da trençkotlar geliyor. Oversize giyim de yine feminen bir kombin yapmak için değerlendirebileceğiniz stillerden biri.

Feminen giyim için trençkotları tercih ederken biraz daha salaş ve bol kalıptaki modelleri tercih edebilirsiniz. Maskülen ayakkabılar ve topuklu ayakkabılar da yine trençkotlar ile birlikte feminen tarz için tercih edebileceğiniz diğer parçalardan. Beyaz klasik bir gömlek veya saten gömlekler de yine bu sezon tercihleriniz arasında mutlaka yer almalı.

Renk seçimleriniz feminen giyim stili için biraz daha toprak tonlarından yana olabilir. Ayrıca bildiğiniz üzere trençkotların ana renkleri de klasik olarak toprak tonlarıdır. Bu renkler ile daha göz alıcı görünümler elde edebilirsiniz. Uzun çizmeler ve elbiseler ile birlikte kullanabileceğiniz trençkotlarınızı şık bir deri çanta ve güneş gözlükleri ile bütünleyerek istediğiniz feminen görünüme sahip olabilirsiniz.

Biraz daha sokak stilini tercih etmek istiyorsanız ekose desenli gömlekler ile jean pantolonlar ile trençkotları bir arada kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir