Yeni Sezon Ceketlerde Büzgü Detayları Göz Kamaştırıyor

Yeni Sezon Ceketlerde Büzgü Detayları Göz Kamaştırıyor. Kolları büzgü detaylı blazer ceketler moda dünyasına hızlı ancak etkili bir giriş yapan ürünler arasında yer aldı. Geçtiğimiz sezonlarda da özellikle ilkbahar ve yaz mevsimi için değerlendirebileceğiniz blazer ceketlerde kol detaylarında sıkça büzgü tasarımları görebiliyorduk.

Bu sezonda yine gerek blazer ceketlerde gerekse de diğer spor tasarımlı ceket modellerinde sıkça büzgü detayları ile karşı karşıyayız. Bel kısmından büzgülü ceketler özellikle sizlere daha sportif bir görünüm kazandırır. Bununla birlikte oversize giyimin moda olduğu şu dönemlerde bel kısmındaki büzgüler ile kullandığınız ceketleri kendi vücut tipinize uygun olarak ayarlayabilirsiniz.

Klasik kesimli blazer ceketlerdeki büzgü detayları kesinlikle ceketlere biraz daha hareketlilik ve ayrı bir hava katıyor. Sizler de ufak dokunuşlar yaparak kombinlerinize bir hareketlilik ve hava kazandırmak istiyorsanız tercihinizi büzgülü blazer ceketlerden yana kullanabilirsiniz.

İnce ve salaş keten veya yağmurluk tarzındaki ceketlerde de hem kol hem de bel kısmında büzgü detayını tercih edebilirsiniz. Kemerli trençkotların yerini bu sezon biraz daha spor bir tasarıma sahip olan büzgülü trençkot modellerinin yer aldığını söyleyebilirsiniz.

Mevsimlik ceketlerde daha çok karşımıza çıkan büzgülü ceketler ile kesinlikle hareketli ve modern kombinler hazırlayabilirsiniz.

Sonbahara en çok yakışan kazayağı desenli blazer ceketlerde de bel kısmı büzgülü modelleri tercih ederek oldukça stil sahibi bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir