Ünlülerin Ceket Tercihleri

Ünlülerin ceket tercihleri konusunda kısa bir araştırma yaptığımızda vardığımız sonuçları paylaşarak sizlere küçük ip uçları vermek istedik. Sinema, tiyatro ya da müzik alanında olsun sanatçıların da birbirinden ilginç giyim tarzlarına sahip olduklarını görmekteyiz. Sürekli göz önünde bulunan sanatçılar giyim konusunda moda tasarımcılarından destek almaktadırlar. Örneğin, ceket tercihi yaparken öncelikli olarak fiziki yapıları ile tam uyumlu olabilecek ölçülerde ve renklerdeki seçeneklere göz atmaktadırlar.

Demet Özdemir Tarzı Püsküllü Süet Ceket

Sevilen dizi ve film yıldızı Demet Özdemir giyim tarzında sıklıkla karşılaştığınız püsküllü süet ceket modelleri sokak modasında da sıklıkla karşılaştığınız tarzlar arasında olmaya başlamıştır. Eğer püskül detayından hoşlanıyorsanız, dizi ve film yıldızlarının giyimleri tarzınıza yakın geliyor ise siz de kendinize özgü bir tarz oluşturabilirsiniz.  Birebir aynı modeli bulamasanız da üretici firmalar püskül detayına önem verenlere özgü birden çok çeşidi hazırlamaya devam ediyorlar.

Hadise Cesareti Kırmızı Ceket Modelleri

Kırmızı kıyafetlerde cesareti olanların sembolü olarak bilinir. Kırmızı giyim genel olarak dikkat çekici bir renk olduğu için bu rengi giyim tarzlarında tercih edenlerin sayısı da çok fazla sayılmaz. Bildiğiniz üzere güzel sanatçı Hadise, kırmızı ceket ve pantolon kombini ile gerek sanat camiası gerekse ekranları başında bulunan izleyicilerin epey bir sohbet konusu olmaktadır. Kırmızı özellikle de beyaz tenli kişilerde oldukça ilgi çekici bir hal almaktadır. Cesaretiniz varsa hala kırmızı ceket alma şansınız da var demektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir